Invent

Seniorgården blir JM-bostäder för alla på Segestrand


Gemensam trädgård i JMs projekt på Segestrand.Nu ska alla kunna köpa en bostad i Svedalas högsta hus på Segestrand. Bostadsutvecklaren JM har beslutat att lyfta över projektet från dotterbolaget Seniorgården och bostäderna blir därmed tillgängliga även för dem som inte tillhör målgruppen 55+.

–På det här sättet kan vi erbjuda ett attraktivt boende i Svedala till en bredare målgrupp, säger Pernilla Magnusson, marknadsansvarig på JM. Vi kommer framöver att satsa på bostäder för alla ålderskategorier i Svedala.

Det vackra punkthuset på 10 våningar kommer att blir Svedalas nya landmärke. Här skapar JM attraktiva bostadsrätter med genomtänkta, funktionella planlösningar och bra och sunda materialval. Totalt blir det 33 lägenheter om 2–4 rok med generösa balkonger eller uteplats i markplan.

Läs mer om projektet här.

JM har även planer på ytterligare drygt 80 bostäder på Segestrand. Då i mer småskaliga bostadshus om 3–4 våningar.

Print Friendly

Comments are closed.

Scroll to top